Back to top
LaTeRes ry

LaTeRes ry

JÄSENEKSI

Lateresin jäseneksi voi liittyä sotilasarvosta, suoritetusta asevelvollisuudesta tai haalareiden väristä riippumatta. Vaikka nimessä lukee Teekkari niin toiminnassamme on mukana myös muita opiskelijoita. Jäseneksi liitytään täyttämällä Suomen Reserviupseeriliiton (RUL) lomake tästä. Muista valita yhdistykseksi Lappeenrannan Teekkarireserviläiset LATERES RY!

Jäsenmaksu on 21,5 € ja se maksetaan RUL:lle. LaTeResin jäsenet ovat Opiskelijain Reserviupseeripiirin (ORUP) kautta RUL:in jäseniä ja saavat RUL:n jäsenedut sotilasarvosta huolimatta. Lisätietoa ORUP:sta


RUL PLUS

Jos sinua kiinnostaa osallistua LaTeResin ampumatoimintaan, suosittelemme erittäin vahvasti tutustumaan ja hankkimaan Reserviupseeriliiton tarjoaman RUL PLUS jäsenyyden. RUL PLUS jäsenyys maksaa 25 € tavallisen jäsenmaksun päälle. RUL PLUS jäsenyys sisältää tapaturma- ja vastuuvakuutuksen ammuntaa harrastavalle jäsenelle.

LaTeRes järjestää viikottain ammuntoja ja joka toinen viikko järjestämme toiminnallista ammuntaa, johon vaadimme osallistujilta RUL PLUS jäsenyyden (tai muun vastaavan ampumaurheilun kattavan vakuutuksen). Lisätietoja RUL PLUS:sta


TIEDOTUSKANAVAT

Tiedotamme jäseniä pääasiassa telegramissa, jonne liittymislinkin saat kun olet liittynyt jäseneksi. Käytämme myös sähköpostilistaa.

LaTeResin toimintaa voi seurata parhaiten meidän Instagramista!